церителен

церителен
прил. - целебен, целителен, церовит, лековит, лечебен, изцерителен, излечителен, медицински, спасителен, живителен, животворен

Български синонимен речник. 2013.

Игры ⚽ Поможем решить контрольную работу

Look at other dictionaries:

  • излечителен — прил. изцерителен, церителен, лековит …   Български синонимен речник

  • изцерителен — прил. лековит, церителен, целителен, целебен, лечебен, спасителен, излечителен, церовит …   Български синонимен речник

  • лековит — прил. церителен, целителен, целебен, лечебен, спасителен, излечителен, изцерителен, церовит прил. лечителен …   Български синонимен речник

  • лечебен — прил. лековит, церителен, целителен, целебен, спасителен, излечителен, изцерителен, церовит прил. лечителен …   Български синонимен речник

  • спасителен — прил. избавителен, освободителен прил. церителен, благотворен прил. щастлив …   Български синонимен речник

  • целебен — прил. целителен, церителен, церовит, лековит, лечебен, изцерителен, излечителен, медицински, спасителен, живителен, животворен прил. лечителен …   Български синонимен речник

  • целителен — прил. целебен, церителен, церовит, лековит, лечебен, изцерителен, излечителен, медицински, спасителен, живителен, животворен …   Български синонимен речник

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”